0 items - 0.00
trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen
mrt 16, 2016
Joyce van Essen
0
32

Moderne Kalligrafie Workshop & Stand op Trouwbeurs Engaged

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

Op 27+28 februari was het weer zover! De Engaged trouwbeurs in Delft waar ik voor de tweede keer een onderdeel van uit heb gemaakt. #teamengagednl is in no-time gaan aanvoelen als een tweede familie en sindsdien ben ik die-hard Engaged fan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit de leukste, hipste, uniekste, creatiefste & meest moderne trouwbeurs van Nederland vind. Ik ben bij een aantal anderen aanwezig geweest en elke keer kom ik écht weer bij Engaged terug. 

Het is niet zo moeilijk om Engaged tof te vinden. Tenminste, als je net zo’n type bent als ik. Grote kans dat dat zo is, je bent immers niet voor niets op deze website terecht gekomen.. Ik wil Engaged niet eeuwig met Pinterest vergelijken, want ik denk dat ze Pinterest onderhand ver vooruit streven in stijl, maar het is wel net zo’n levend platform van al het moois dat je wilt vinden op trouwgebied. Weet je niet waar ik het over heb? Bekijk dan hieronder de aftermovie van de februari editie. Gefilmd door Blond&Blauw Videoproducties. Spot je mij ook nog bij de workshops?

Foto’s: Esther van Geenen Fotografie
Bezoek ook eens haar prachtige website: echt heel fijn!

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

Ik werk voor het overgrote deel in de trouwbranche door trouwkaarten, save the dates en andere vormen van uitnodigingen te ontwerpen, maar ik geef ook veel workshops Moderne Kalligrafie aan brides-to-be. Op deze twee gebieden was ik dan ook present op de beurs. Op zowel zaterdag als zondag gaf ik twee workshops Moderne Kalligrafie waar ieder in een uur de echte basics van kalligraferen meekreeg. Natuurijk mocht iedereen zijn potje inkt + pen mee naar huis nemen om verder te oefenen.

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

Voor, na en tijdens de workshops stond ik met een tafel vol stationery op de beursvloer. Ik geniet enorm van workshops moderne kalligrafie geven, maar in contact staan met mensen + on the spot kalligraferen, blijft voor mij elke keer weer een uniek iets. Workshops geef ik zo’n 3 a 4 keer in de maand, maar zo voor iedereens neus iets persoonlijks kalligraferen en tegelijkertijd een praatje maken, blijft heerlijk uitdagend en afwisselend. Mocht je er geweest zijn: ik vond het onwijs leuk om je te ontmoeten en te horen wat je van de beurs vond. Wie weet spreken we elkaar nog eens!

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

De kaartjes met voornamelijk namen van verloofde stelletjes en bedrijfsnamen waren niet het enige waar je tijdens onze kleine gesprekjes naar kon kijken. Uiteraard had ik een impressie van trouwkaarten, uitnodigingen, save the dates, naamkaartjes, menukaartjes en ga zo maar door meegenomen. Goed voor de inspiratie en misschien zat er wel iets tussen wat aansprak voor jullie weddingstationery!

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

trouwbeurs Engaged workshop moderne kalligrafie trouwkaart weddingstationery kalligraferen

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT